Video & Livestream

Door emoties gaat er misschien veel aan de nabestaanden voorbij. Wij bieden de gelegenheid om de uitvaart vast te leggen op video. Ook is er een mogelijkheid om de uitvaart te volgen middels een beveiligde live-verbinding. Dit geeft een ieder toch de kans om de uitvaart bij te wonen, helemaal ten tijde van het COVID-19 gebeuren wat op dit moment heerst.

Het terug kunnen kijken op beeld van een uitvaart kan helpen bij de rouwverwerking, maar kan ook een waardevolle goede steun zijn omdat voor de nabestaanden veel aan hen voorbij gaat. Wij zullen op een respectvolle en onopvallende manier de uitvaart vastleggen. Tevens dragen wij zorg voor een goede, professionele kwaliteit van de video en de live-verbinding. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een drone.

Ook bieden wij onze diensten aan voor het filmen van bijvoorbeeld de opbaring of de condoleance. U kunt zelf aangeven of er muziek verwerkt moet worden en welke dit zou moeten zijn. Mochten er nog vragen of verzoeken zijn dan kan dit altijd aangegeven worden en kunnen we altijd samen kijken of dit ten uitvoer gebracht kan worden.

UITVAART VASTGELEGD EN UITGEZONDEN

Steeds vaker kiezen nabestaanden ervoor om het afscheid van een dierbare live uit te zenden.

Sommige crematoria en begraafplaatsen beschikken daarvoor over een vaste totaalcamera waarbij de uitzending geautomatiseerd plaatsvindt. Informeert u bij uw uitvaartondernemer.

Wilt u een uitzending in hoge kwaliteit, die met zorg en aandacht worden gemaakt? Wij nemen u alle zorgen uit handen en realiseren graag voor u een prachtige livestream.

JH Production kan uitzenden vanaf vrijwel iedere locatie in Nederland, ook als er geen vaste internetaansluiting aanwezig is.

VOOR NABESTAANDEN

 • De uitvaartdienst is live te bekijken voor iedereen, wereldwijd, op iPhone, Android, tablet of computer, zonder gedoe en in prachtige kwaliteit.
 • Privacy gewaarborgd: de uitzending is alleen te zien met met een vooraf ingesteld wachtwoord.
 • Wij zijn zelfvoorzienend en nemen u alle zorgen van de livestream uit handen.
 • Meer mensen dan in de zaal of kerk passen? De livestream kan op schermen vertoond worden in een nevenzaal.
 • Mogelijkheid om rouwstoet en begrafenis ook mee te nemen in dezelfde live-uitzending.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

VOORAFGAAND

Mochten we iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen we dit graag. We kunnen direct de beschikbaarheid controleren.

Wat zouden we graag weten/ontvangen:

 • locatie en tijden van de afscheidsdienst
 • contactpersoon namens de nabestaanden
 • naam van de overledene
 • gewenste productie
 • speciale wensen, omstandigheden
 • rouwkaart en/of liturgie.

Wij regelen in overleg voor u een privé link, beveiligd met een zelf ingestelde code, waarop de live uitzending te zien zal zijn. Deze link kunt u verspreiden via de rouwkaart, e-mail, sms, WhatsApp of sociale media.

Wij nemen indien nodig contact op met de begrafenisondernemer, de locatiebeheerder et cetera om technische en logistieke zaken te bespreken.

Heeft u in de tussentijd extra vragen of wensen? Laat het ons weten. We zijn erg flexibel en proberen altijd aan uw wensen tegemoet te komen.

OP DE DAG VAN DE UITVAART

Op de dag van de ceremonie zijn we een minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de uitzending voor te bereiden.

We zenden de ceremonie integraal uit. Bij de meer-cameravariant zal de regisseur schakelen tussen de camera’s.  We zorgen voor optimale verstaanbaarheid en mooie weergave van de muziek.

NA AFLOOP

U ontvangt binnen 2 tot 3 weken de gehele video op USB als MP4 bestand. We kunnen deze ook voor u uploaden naar een (verborgen) Vimeo link.

In verband met privacy van de familie is een groot deel van de familie in de film weggelaten.

Deze video is met toestemming van de familie geplaatst.